فولاد ووتز چیست؟ خواص و کاربردهای مدرن (3)

فولاد ووتز چیست؟ خواص و کاربردهای مدرن (3)
مراحل ساخت فولاد ووتز در زیر، یک راهنمای گام به گام و واضح برای استفاده در کارگاه ارائه شده است. فرآیند ساخت فولاد ووتز همانطور که توسط آهنگران مدرن بازسازی شده و در باستان شناسی و کپی های آزمایشگاهی مستند شده است. # صحنه چه اتفاقی می افتد هدف / نکات کلیدی 1 شارژ خام را انتخاب کنید • ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم آهن فرفورژه کم فسفر یا آهن بلومِری …
ادامه مطلب

فولاد ووتز چیست؟ خواص و کاربردهای مدرن (2)

فولاد ووتز چیست؟ خواص و کاربردهای مدرن (2)
ووتز در مقابل نوین "دمشق» فولاد - درك كردن la تفاوت از ده طرفدار چاقو بخواهید که تعریف کنند دمشق و دو داستان بسیار متفاوت خواهید شنید. یکی به بوته‌های باستانی در هند اشاره دارد؛ دیگری به یک آهنگری مدرن که در آن میله‌های فولادی چیده شده زیر چکش برقی می‌درخشند. هر دو الگوهای هیپنوتیزم‌کننده به نظر می‌رسند، اما از نظر شیمیایی و تاریخی، دنیاهایی کاملاً متفاوت هستند. نقطه مقایسه …
ادامه مطلب

فولاد ووتز چیست؟ خواص و کاربردهای مدرن (1)

فولاد ووتز چیست؟ خواص و کاربردهای مدرن (1)
فولاد ووتز چیست؟ حدود دو هزار سال پیش، در کارگاهی در جنوب هند، یک بوته کوچک را تصور کنید که با حرارت سفید می‌درخشد. درون آن، آهن، زغال چوب، تکه‌های شیشه و - از همه مهم‌تر - کمی مواد معدنی غنی از وانادیوم یا مولیبدن با هم ذوب می‌شوند و سپس با سرعت حلزون سرد می‌شوند. وقتی آهنگر بالاخره بوته را می‌شکند، شمشی به شکل گوی ظاهر می‌شود که با …
ادامه مطلب

راهنمای تیز کردن چاقو (4) برای افراد مبتدی

راهنمای تیز کردن چاقو (4) برای افراد مبتدی
عیب یابی و سوالات متداول حتی بهترین برنامه‌های تیز کردن هم می‌توانند به مشکل بربخورند، و هر بار که تیغه بد کار می‌کند، همان چند سوال تکراری پیش می‌آید. پاسخ‌های سریع زیر، سردرگمی رایج در مورد زاویه را برطرف می‌کند تا بتوانید در عرض چند دقیقه به تراشیدن برش‌های تمیز و بدون صدا برگردید. چاقوهای آشپزخانه را از چه زاویه‌ای باید تیز کنم؟ برای اکثر چاقوهای سرآشپز، کاربردی و پوست‌کنی …
ادامه مطلب

راهنمای تیز کردن چاقو (3) برای افراد مبتدی

راهنمای تیز کردن چاقو (3) برای افراد مبتدی
راهنمای گام به گام تیز کردن چاقو آماده‌اید تا تئوری را به یک چالش جدی تبدیل کنید؟ مراحل زیر را دنبال کنید - هر مرحله بر اساس مرحله قبلی بنا شده است، بنابراین در برابر وسوسه پرش از مرحله بعدی مقاومت کنید، در نهایت با تیغه‌ای روبرو خواهید شد که از میان کاغذ عبور می‌کند، گویی اصلاً آنجا نیست. ایجاد شیب اولیه و بالا بردن تیغه   زاویه را تنظیم …
ادامه مطلب

راهنمای تیز کردن چاقو (2) برای افراد مبتدی

راهنمای تیز کردن چاقو (2) برای افراد مبتدی
نمای کلی زاویه   دسته چاقو زاویه تیز کردن (در هر طرف) مورد استفاده اصلی یادداشت‌ها / تغییرات آشپزخانه غربی 20 - 22 درجه آماده سازی عمومی غذا برای ایجاد گاز اضافی، لبه ۱۸ درجه و میکرو-بول ۲۲ درجه اضافه کنید دو طرفه ژاپنی 15 - 17 درجه برش دقیق از سنگ‌های ریز استفاده کنید؛ از تماس با استخوان خودداری کنید تک لبه ژاپنی 12 - 15 درجه سوشی، کاتسوراموکی …
ادامه مطلب

راهنمای تیز کردن چاقو (1) برای افراد مبتدی

راهنمای تیز کردن چاقو (1) برای افراد مبتدی
چرا تیز کردن زاویه مهم است آیا تا به حال شده که یک گوجه فرنگی رسیده را برش دهید و ببینید که تیغه به جای اینکه از میان پوست آن عبور کند، روی آن سر می‌خورد؟ چه با گوجه فرنگی‌های ظریف کار کنید، چه... چاقوهای سفارشی یا چاقوی یک سرآشپز معمولی، مقصر نه بار از ده بار فولاد، سنگ یا تکنیک شما نیست - بلکه زاویه است. مقصر نه بار …
ادامه مطلب

تیغه چاقو (آناتومی تیغه چاقو)

تیغه چاقو (آناتومی تیغه چاقو)
چرا شکل تیغه اهمیت دارد یک چاقو شکل دادن به هندسه‌ی خاموش - آن شکم‌های پهن، نقاط بریده شده و کمان‌های منقار عقابی - است که نحوه‌ی برخورد لبه با ماده را تعیین می‌کند؛ نوع عنوان شغلی است که ما به آن هندسه می‌دهیم، زمانی که هدف، سنگ‌زنی و ضخامت ثابت می‌شود. شکل را به عنوان طرح اولیه و نوع را به عنوان ابزار نهایی در نظر بگیرید: یک طرح …
ادامه مطلب

ایمنی در استفاده از چاقو در آشپزخانه‌های صنعتی

ایمنی در استفاده از چاقو در آشپزخانه‌های صنعتی
چاقوها برای استفاده در هر آشپزخانه صنعتی ضروری هستند، بنابراین بسیار مهم است که بدانید چگونه باید چاقوها را در دست بگیرید و نکات ایمنی در استفاده از چاقوها چه هستند، این نکات می‌تواند خطر آسیب‌های شخصی در هنگام استفاده از چاقو را کم کند. پس با ما همراه باشید تا در این مقاله نکات ایمنی و شیوه درست استفاده کردن از چاقو را با هم مرور کنیم. چاقوهای تیز …
ادامه مطلب

فولاد مناسب برای ساخت چاقو (3)

فولاد مناسب برای ساخت چاقو (3)
ویژگی‌های فولاد مناسب چاقو ویژگی‌های زیر سبب می‌شود یک تیغه با کیفیت بالا داشته باشیم: استحکام که ظرفیت را در برابر نیرو نشان می‌دهد. سختی که همان مقاومت پایدار در مقابل تغییر شکل است و با مقیاس Rockwell اندازه‌گیری می‌شود و بر اساس سختی در فرورفتگی یک ماده است. سخت شدن در طی عملیات حرارتی. الاستیسیته و انعطاف پذیری فولاد و خم شدن بدون شکست در هنگام اعمال نیرو. چقرمگی …
ادامه مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید