چه زمانی یک چاقو باید تمیز و ضدعفونی شود؟ (3)

در مورد آلرژن‌ها، وقفه‌ها، تیز کردن یا خون چطور؟

  • آلرژن ها: اگر چاقو با یک ماده حساسیت‌زای اصلی تماس پیدا کند، قبل از آن تمیز + ضدعفونی کنید آماده کردن غذای بدون آلرژن—حتی اگر هر دو غذا «آماده خوردن» باشند.
  • وقفه ها: اگر ایستگاه را ترک کردید یا وظایف خود را تغییر دادید، خطر آلودگی را در نظر بگیرید—تمیز کردن + ضدعفونی کردن قبل از اینکه دوباره شروع کنی.
  • تیز کردن/حکاکی کردن: ذرات ریز فولاد میکروسکوپی باقی می‌مانند—شستن، آبکشی کردن، ضدعفونی کردن، خشک کردن در هوای آزاد.
  • قرار گرفتن در معرض خون: ابتدا محل آسیب را درمان کنید؛ سپس با چاقو مانند هر سطح آلوده‌ای که با غذا در تماس است، رفتار کنید.

چاقو را بعد از بریدن خود تمیز کنید

سوالات متداول سریع که واقعاً از آنها استفاده خواهید کرد

ماشین ظرفشویی - بله یا خیر؟
عموما نهگرما، مواد سوزاننده و کوبیدن در قفسه، به لبه‌ها، چسب‌ها و چوب آسیب می‌رساند. با دست بشویید، ضدعفونی کنید، هوا خشک.

آیا سرکه ضدعفونی کننده است؟
برای این کار مناسب نیست. استفاده کنید ضدعفونی‌کننده‌های تأیید شده در تماس با مواد غذایی (مثلاً کلر در ppm مناسب) یا 171 درجه فارنهایت آب گرم

چند وقت یکبار باید در خانه ضدعفونی کنم؟
پس از غذاهای خام حیوانی و قبل از شما لمس می کنید RTE در غیر این صورت، هنگام تعویض غذا یا هر زمان که چاقو مشکوک به نظر می‌رسد.

خط سرد یا سناریوی اغذیه فروشی؟
La قانون ساعت 4 ساعت هنوز هم در مورد ابزارهای در تماس با مواد غذایی اعمال می‌شود؛ استثنائات خاص مربوط به اتاق سرد نیاز به کنترل‌های مستند دارد.

دقیقا چه سفیدکننده‌ای؟
منظم، سفیدکننده خانگی بدون عطر (هیپوکلریت سدیم). مخلوط کنید ۱ قاشق غذاخوری/گالن برای حدود ۲۰۰ ppm، با [روش تایید] تأیید کنید نوارهای تستو هوا خشک.

آیا می‌توانم نسخه کوتاه را دریافت کنم؟

  • تغییر غذاها؟ تمیز + ضدعفونی کردن قبل از RTE.
  • روی خط؟ هر 4 ساعت حداقل برای چاقوهای در حال استفاده.
  • مواد و روش ها: شستشو → آبکشی → تصفیه کردنهوا خشک.
  • مخلوط سفیدکننده: ~۱ قاشق غذاخوری/گالن (≈200 ppm). استفاده نوارهای تست.
  • گزینه گرمایش: ≥۱۷۱ درجه فارنهایت غوطه‌وری، سپس هوا خشک.

چه زمانی یک چاقو باید تمیز و ضدعفونی شود

عادت‌های استفاده از چاقوی ایمن را به یک عادت تبدیل کنید

رعایت بهداشت چاقو یکی از مهمترین کارهایی است که می‌توانید برای محافظت از خود و خانواده‌تان انجام دهید. اینها را دنبال کنید مراحل ساده و مبتنی بر علم و از آلودگی متقابل جلوگیری می‌کنید، عمر تیغه‌های خود را افزایش می‌دهید (بله، حتی تیغه مورد علاقه‌تان) چاقوی سفارشی) و هر وعده غذایی را به همان اندازه که خوشمزه است، ایمن نیز بکنید. شما این را دارید - آشپزی خوبی داشته باشید!

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید