اجزای چاقو آشپزخانه
نوک: جلوترین نقطه چاقو نوک آن است. در قسمتی که بالای تیغه (ستون فقرات تیغه) و لبه به هم میرسند نوک چاقو شکل میگیرد که بسیار تیز بوده و معمولاً از آن برای شروع برش و سوراخ کردن استفاده میشود.
لبه تیغه: قسمت تیز تیغه که برای خرد کردن و بریدن استفاده میشود. لبه تیغه میتواند مانند یک چاقوی آشپزی صاف یا مانند چاقوی نان دندانه دار باشد.
بالستر: بالستر قسمت فلزی ضخیم در وسط چاقو، جایی که تیغه با دسته برخورد میکند است. بالستر وزن و تعادل چاقو را تنظیم میکند و بیشتر در چاقوهای آهنگری دیده میشود.
دسته: دسته جایی است که چاقو را نگه میدارید و معمولاً از دو صفحه تشکیل شده که تانگ چاقو را میپوشاند. دسته میتواند از چوب، پلاستیک و مواد دیگر ساخته شود. محبوبترین ماده در چاقوهای آشپزخانه مدرن پلاستیک است، زیرا این ماده مصنوعی سبکتر از فلز و بادوامتر از چوب است و مهمتر از همه، قالبگیری، خم شدن و شکلدهی آسانتری برای طراحی ارگونومیک دارد.
تانگ: قسمتی که از تیغه تا دسته چاقو کشیده میشود تانگ است. تانگ ممکن است از کل دسته یا فقط بخشی از آن عبور کند.
**جهت خرید چاقوی با کیفیت و ساخت به روز کلیک کنید**