اجزای چاقوی آشپزخانه

اجزای چاقو آشپزخانه

نوک: جلوترین نقطه چاقو نوک آن است. در قسمتی که بالای تیغه (ستون فقرات تیغه) و لبه به هم می‌رسند نوک چاقو شکل می‌گیرد که بسیار تیز بوده و معمولاً از آن برای شروع برش و سوراخ کردن استفاده می‌شود.

لبه تیغه: قسمت تیز تیغه که برای خرد کردن و بریدن استفاده می‌شود. لبه تیغه می‌تواند مانند یک چاقوی آشپزی صاف یا مانند چاقوی نان دندانه دار باشد.

بالستر: بالستر قسمت فلزی ضخیم در وسط چاقو، جایی که تیغه با دسته برخورد می‌کند است. بالستر وزن و تعادل چاقو را تنظیم می‌کند و بیشتر در چاقوهای آهنگری دیده می‌شود.

دسته: دسته جایی است که چاقو را نگه می‌دارید و معمولاً از دو صفحه تشکیل شده که تانگ چاقو را می‌پوشاند. دسته می‌تواند از چوب، پلاستیک و مواد دیگر ساخته شود. محبوب‌ترین ماده در چاقوهای آشپزخانه مدرن پلاستیک است، زیرا این ماده مصنوعی سبک‌تر از فلز و بادوام‌تر از چوب است و مهم‌تر از همه، قالب‌گیری، خم شدن و شکل‌دهی آسان‌تری برای طراحی ارگونومیک دارد.

تانگ: قسمتی که از تیغه تا دسته چاقو کشیده می‌شود تانگ است. تانگ ممکن است از کل دسته یا فقط بخشی از آن عبور کند.

**جهت خرید چاقوی با کیفیت و ساخت به روز کلیک کنید**

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید